Πέμπτη, Μαρτίου 09, 2006

Στη χώρα του Bach και του Kurt Weill


Μια που έλεγα χτές για τη Γιουροβίζιον...

Η Γερμανία στον επόμενο διαγωνισμό θα εκπροσωπηθεί από ένα κάντρι συγκρότημα, το οποίο φέρει υπερήφανα τον τίτλο Texas Lightning.

Πριν βιαστείτε να πείτε "χειρότερα δε γίνεται" να αναφέρω ότι την τελική τριάδα του προκριματικού συμπλήρωναν η Vicky Leandros και το ήμισυ των (πρώην) Modern Talking.

Υποψιάζομαι ότι οι Γερμανοί ενθουσιάστηκαν τόσο από την τελευταία θέση που κατέκτησαν πέρυσι, ώστε αποφάσισαν να την καπαρώσουν στον αιώνα τον άπαντα.

ΥΓ: Η φωτό είναι από χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο Hotel Adlon. Τσ τσ...

3 Comments:

At 12:48 μ.μ., Blogger άστεγος said...

Χαχαχα, τους είδα κι εγώ. Καλά, είναι μεγάλα νούμερα. Αν πάλι δεν εκπρωσοπούνταν το Texas στη φετινή Eurovision θα ήταν φτωχότερος ο θεσμός κατά την ταπεινή μου γνώμη...

 
At 2:04 μ.μ., Blogger άσκεπος said...

Σχόλιο για τη φώτο: "Μπα, συχνάζουμε στο Adlon κύριε Μήτσκο; Έχουμε, φαίνεται, να κάνουμε με την καλή κοινωνία ης πόλεως..." :)
Σχόλιο για τη Eurovision: Οι Γερμανοί του δίνουν την πρέπουσα σημασία. Να μην ξεχνάμε ότι σε έναν τέτοιο διαγωνισμό, ο Χατζιδάκις πήρε την 16η θέση, ενώ η Παπαρίζου την 3η (ως μέλος συγκροτήματος) και την 1η (εσχάτως).
Καλύτερα ας απολαύσουμε (πάλι; θα ρωτήσει κανείς) το χιόνι που δε σταματάει να πέφτει.

 
At 8:07 μ.μ., Blogger μήτσκος said...

Σωστός ο συνοδοιπόρος...

Φίλε exiled, έλα να σε μπάσω στα σαλόνια της Ευρώπης!

Παρεπιπτόντως, το Adlon το θυμήθηκα γιατί η πρώτη μπάντα που βγήκε να μας "διασκεδάσει" ήταν μια παρόμοια κάντρι βλακεία με το εξίσου ανόητο όνομα "Οκλαχόμα". Θυμάμαι ο τίτλος του πρώτου τραγουδιού ήταν Blue Kentucky Eyes. Γκαντεμιά, να πας μια φορά στο Adlon και να πάθεις τέτοιο κάζο...

Βέβαια το φαγητό και το κρασί ήταν από άλλο πλανήτη.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Free Web Site Counter
University of Phoenix