Δευτέρα, Μαρτίου 06, 2006

Giorgakis attacks!


Αμερικανός πρώην διπλωμάτης αποκαλύπτει (ή καλύτερα επιβεβαιώνει) ότι πίσω από τις παρακολουθήσεις των κινητών τηλεφώνων κρύβεται η αμερικανική πρεσβεία. Εν τούτοις η κυβέρνηση δεν αντιδρά, απαντά με μισόλογα και δε φαίνεται διατεθιμένη να απαντήσει στην προκλητική και προσβλητική συμπεριφορά της συμμάχου χώρας. Ο μόνος που φαίνεται ότι έχει το θάρρος να υψώσει το γεροδεμένο στήθος του απένταντι στην υπερδύναμη είναι ο Γιωργάκης του Ανδρέα του Γεωργίου Παπανδρέου ο οποίος είχε πει στη Βουλή απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό:

Όταν οι υπουργοί σας έκαναν τη θεατρική παράσταση υπονόησαν ευθέως ότι οι υποκλοπές γίνονταν από ξένη χώρα. Αυτό έγινε επειδή έχετε στοιχεία; Αν έχετε, θα πρέπει αυτή τη στιγμή να ζητήσετε την αποπομπή του πρέσβεως αυτής της χώρας. Αν δεν έχετε στοιχεία, τότε εσείς είστε λαϊκιστής.

Δε μπορώ παρά να χειροκροτήσω το πολιτικό θάρρος του ανδρός που, κατακεραυνώνοντας το λαϊκισμό της κυβέρνησης, επιλέγει τη μετωπική σύγκρουση με τις μεγάλες πλανητικές δυνάμεις. Προτείνω, μετά την αποπομπή του πρέσβη να ακολουθήσουν περαιτέρω ενέργειες για την προστασία της αξιοπρέπειας της χώρας:

1. Να ανακληθεί άμεσα ο Έλληνας πρέσβης στην Ουάσιγκτον για εκφοβισμό.

2. Να στραγγαλίσουμε την αμερικανική οικονομία μπλοκάροντας τις εμπορικές συναλλαγές με την Ελλάδα.

3. Να σταματήσει κάθε δραστηριότητα εξοπλισμού και εκπαίδευσης του αμερικανικού στρατού από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

4. Να κατατεθεί πρόταση αποπομπής των ΗΠΑ από τον ΟΗΕ.

Αν μετά από αυτά δε ζητήσει επίσημα συγνώμη ο πλανητάρχης, προτείνω να ετοιμαστεί εκστρατευτικό σώμα, υπό την ηγεσία του Γ. Α. Γ. Παπανδρέου, για την απελευθέρωση του Τέξας και την επιστροφή των εδαφών του στο Μεξικό.

Με αυτές τις αμείλικτες στρατηγικές κινήσεις, ο κος Παπανδρέου θα ξεπλύνει την τιμή της χώρας, θα καθαρίσει το σπιλωμένο μας μέτωπο και θα αποτρέψει επίδοξους κατασκόπους από ανάλογες μελλοντικές προσπάθειες. Αρκεί να γίνει βέβαια πρωθυπουργός, πράγμα διόλου απίθανο, αφού ως γνωστόν έχει και πολύ καλές σχέσεις με τους Aμερικάνους.

ΥΓ: Για διεξοδική ανάλυση της ομιλίας του Γ.Π., απευθυνθείτε στο μαύρο πρόβατο.

4 Comments:

At 8:53 μ.μ., Blogger άστεγος said...

Συβοδοιπόρε,γέλιο με τον ΓΑΓΠ, θα σχολιάσω αργότερα.

Πιάνετε Arte στο Berlin. Έχει το Good byε, Lenin τώρα...

 
At 9:36 μ.μ., Blogger μήτσκος said...

Πιάνουμε, πάω να το δω...

 
At 9:37 μ.μ., Blogger μήτσκος said...

Όχι και συ-βοδι-πόρε!!!

 
At 9:48 μ.μ., Blogger άστεγος said...

Ωπ ωπ λάθος, Δ συνοδοιπόρε, Δ. Ευτυχώς το έβαλα με οι...

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Free Web Site Counter
University of Phoenix