Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2006

Παπαρίζου φέρε πίσω τα λεφτά


Με μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα σήμερα στην εφημερίδα για τον απολογισμό των δύο ετών της κυβέρνησης Καραμανλή. Ο κύριος Ρουσσόπουλος, διάβασα, ανέφερε και την νίκη στην Γιουροβίζιον ως επίτευγμα της κυβέρνησης. Σαν να λέμε στίχοι Πολύδωρας, μουσική Μαριέττα Γιαννάκου Κουτσίκου, ερμηνεύει ο Μάκης Γιακουμάτος.

Φαντάζομαι γελοία σκηνή: Όλοι οι υπουργοί μαζεμένοι για να αναλύσουν το έργο της κυβέρνησης, να κοιτάνε αμήχανα το ταβάνι και να μη λένε τίποτα. Ανήσυχος ο Κ. Καραμανλής να λέει στο Ρουσόπουλο "σκέψου τίποτα ρε Θόδωρε γαμώτο μου!" και αυτός να πετάει την κοτσάνα.

Οπότε, εκτιμώντας τη συνέπεια και την υπευθυνότητα του κ. Ρουσόπουλου, περιμένω την επόμενη φορά που στη Γιουροβίζιον δε θα κερδίσουμε, να βγει και να αναλάβει την ευθύνη εκ μέρους της κυβέρνησης.

Διαβάζοντας ακόμα παρακάτω, μαθαίνω ότι πέρυσι η Γιουροβίζιον κόστισε λέει στην ΕΡΤ 950 εκ. ευρώ.

Αρνούμαι να το πιστέψω.

Παρακαλώ τους αγαπητούς μου αναγνώστες να μου γράψουν, αν γνωρίζουν, αν το νούμερο αυτό είναι κοντά στην πραγματικότητα.

Θα τρελαθούμε τελείως...

ΥΓ: Ημέρα της γυναίκας με Τσάμπιονς λιγκ την ίδια μέρα γίνεται; Ε ρε πόσα ζευγάρια θα πλακωθούνε απόψε...

2 Comments:

At 12:08 π.μ., Blogger άστεγος said...

Σε μεγάλα κέφια ο συνοδοιπόρος σήμερα!!!
Σπαρταριστό το κείμενο, έριξα πολύ γέλιο. Τι να πω, για το υπουργικό συμβούλιο, για τη μέρα της γυναίκας Τετάρτη Τσάμπιον Λιγκ, Παπαρίζου...

Πάντως, για να σοβαρευτούμε, δε γνωρίζω αν αληθεύει το ποσό για Γιουροβίζιον, αλλά το χειρότερο είναι ότι δε μου προκαλεί πια έκπληξη...Όλα πιθανά...

Για να ανακεφαλαιώσω, παντρεύοντας το ποστ με ένα προηγούμενό σου: Φαντάζεσαι μεγάλο συνασπισμό (grosse Koalition) στην Ελλάδα; Με τον Κωστάκη να σκαρώνει στιχάκια για τη Γιουροβίζιον και τον Γιωργάκη την ίδια στιγμή να μπαίνει έφιππος στο Γκουντάναμο για την απελευθέρωση της γης των κολασμένων...
Καληνύχταααα!

 
At 9:49 π.μ., Blogger μήτσκος said...

Ναι, κι αυτό είναι ωραία σκηνή! Γιωργάκης γκρο πλαν με περικεφαλαία να αντενίζει το εχθρικό στρατόπεδο, ενώ ακούγεται η φωνή του Κωστάκη:
You're my lover/
Under cover

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Free Web Site Counter
University of Phoenix