Τρίτη, Ιουνίου 12, 2007

Κάγκελα παντού


Χαμός στην παραλία της Αθήνας με τα κάγκελα.


Διαβάζω στην Ελευθεροτυπία:

Γύρω στις 3.30 μ.μ. έγινε η πρώτη προσαγωγή του δημοτικού υπαλλήλου Μ. Ευσταθιάδη, ο οποίος υπεδείχθη ως ένας από εκείνους που την προηγουμένη ξήλωναν τα κάγκελα. Μετά κατατέθηκε μήνυση εναντίον του συνεργείου που κολλούσε τα κάγκελα χωρίς την απαραίτητη οικοδομική άδεια. Βάσει αυτής της μήνυσης προσήχθη και ο υπεύθυνος του συνεργείου για εκτέλεση παράνομων εργασίων αφού προηγουμένως υπέβαλε επίσης μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Επιπλέον, η Αστυνομία αφαίρεσε τις πινακίδες κυκλοφορίας από το φορτηγό που είχε φέρει τα κομμένα κάγκελα.

Γουέλκαμ του δε μπάλκανς. Μηνύσεις μέχρι τελικής πτώσεως και η Αστυνομία να παίρνει πινακίδες. Άντε να δούμε πόσο θα αντέξουν οι του δήμου να παίζουν κρυφτούλι με τους καγκελονταβάδες.

4 Comments:

At 12:07 π.μ., Blogger Elias said...

Κάτσε στο Βερολίνο και μην το κουνάς καθόλου. Κι άμα σε πιάνει νοσταλγία για την πατρίδα, διάβαζε όλες αυτές τις υπέροχες ανταποκρίσεις μέχρι να τις εμπεδώσεις καλά, εδώ γίνεται του Δήμου το κάγκελο.

Πώς λένε στα γερμανικά: "Ρίχνω μαύρη πέτρα πίσω μου;"

 
At 2:12 π.μ., Blogger Jane E. said...

Ρηχα-είν-μπειτε, έτσι το λένε...:p

Α! και συμφωνώ με το μαμούνι, μήτσκο :)

 
At 9:46 π.μ., Blogger μήτσκος said...

Ευχαριστώ για τη συμβουλή αλλά... αργήσατε!

Αναχωρώ σύντομα για τα μπάνια του λαού. Θα έχω μαζί μου σουγιά ελβετικό, κόφτη για αγκαθωτό σύρμα, κομπρεσέρ και οξυγονοκόλληση για τα κάγκελα, ωτασπίδες, το δικηγόρο μου και ένα βυτιοφόρο για κάθε ενδεχόμενο.

Θα φτάσω σε μια παραλία, δε θα φτάσω;

 
At 9:54 μ.μ., Blogger άσκεπος said...

Καλά μπάνια!
:)))))
Μην ξεχάσεις τα μπρατσάκια!
:ΡΡΡΡΡ

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home

Free Web Site Counter
University of Phoenix